onsdag 10 oktober 2007

STOR VITHAJ SIKTAD!

Vaknade 06.30 och gick ner till poolen. Där var jag alldeles ensam. Solen sken och fåglarna sjöng. Simmade och gjorde morgonyoga i poolen. Tog en promenad på stranden och tror att jag hittade spår från små sköldpaddor i sanden. Plockade magnoliablommor på stranden och satt sen bara och tittade på havet. 



Hela tiden hörs ett dån i fjärran från de stora vågorna som bryter utanför korallrevet. Men här innanför är vattnet bara sååå lugnt. Inte en enda liten våg. Om man inte undersöker vad som händer under vattnet – missar man väl ungefär 80% av jorden har att erbjuda. Och här erbjuds MASSOR! Fördelen är att man inte ens behöver dyka ner för att se det. Vattnet är fullständigt kristallklart och som ett enda stort jätteakvarium. Vi paddlade i lagunen ett par timmar idag. Igår undersökte vi det med snorkel – och såg lika mycket. Efter gårdagens hårda kamp att hålla oss vakna för att hitta dygnsrytmen har dagen idag känts mer normal. Paddling, och sedan vila med en god bok i varsin solstol. Det är vad vi har slitit ut oss med idag. Även om mycket skiljer sig från vardagen så är en sak sig lik – MUSIKEN. Buddha Bar II & III och Katie Meluha. Igår siktades en jättehaj strax utanför vår lagun på väg in i gattet mellan Tahiti & Moorea (neej, inte den atomsprängda). Man tror att det var en stor vit men alla experter säger att det inte är möjligt. Någon sådan har aldrig varit här tidigare. Däremot valar. Det har tydligen aldrig varit fler valar här något år.

2 kommentarer:

My Dahlström sa...

Hej Pappa och Mamma! Hoppas ni har det jättebra!
Maja drog ut tänderna i dag. Hon tyckte det gjorde jätteont, jag fick hålla henne i handen. Världens äckligaste ljud när Lo drog ut dem! Maja var jätteduktig men nästan krampaktig. Hon sa att bedövningen inte tog lika mycket i dag, och att det gjorde jätteont, så jag lät henne vara hemma. Jag märkte att det verkligen gjorde ont. Träffade den där superbitchiga Mia (jag HATAR henne, tycker synd om tvillingarna) och hämtade hennes grejer, köpte nyponsoppa och hyrde film. Max och Olle hade eget arbete och pluggade duktigt(!!!PÅ RIKTIGT!!!) när vi kom hem. de skulle tillbaka sen.

Akta er för vithajen snälla! :'(
Älskar er!
pusspuss

Anonym sa...

det är underbart att följa er fantastiska resa, vilken krydda! mellan våra kundsamtal o annan rutin. Njut! kram Jeanine o Klas